Donderdag 5 juni Moab (14 km)

English

Sandflat roadSlickrocks
De hele avond heeft het geregend en als we opstaan regent het nog steeds. Na kort overleg besluiten we nog een dag in Moab te blijven, maar wel naar een ander oord te verkassen. Na het ontbijt bepakken we de fietsen en stallen ze aan de overkant bij Poison spider bikes. Daarna shoppen langs de vele bikeshops en T-shirt stores, kaartjes sturen etc. Moab is wel een leuk dorp om een dagje in te verblijven en wordt wel het centrum van de mountainbike wereld genoemd. Overal zijn fietsenwinkels en fietsenrekken. Veel andere fietsers zien we echter niet.

Bij de leuke camping Up the Creek waar ik al eens eerder was, liggen de tentveldjes er droog bij en als het even later opklaart zetten we daar de tenten op.

' s Middags maken we nog even een tochtje naar de beroemde Slickrocks via de steile Sandflat road die we bereiken via het fietspad langs de Creek. We fietsen niet de officiŽle Slickrock route want met onze fietsen is dat eigenlijk niet te doen. Er zijn genoeg rode rotsen en blauwe luchten buiten het park om mooie plaatjes te schieten. De rode rotsen doen aan AustraliŽ denken.

 

197 hoogtemeters (gem. 7% max  14%) gem. snelheid 12 km/u


Dag 12 >